Leuk dat je mee doet!

Als je Grow It! app speelt doe je mee aan een wetenschappelijk onderzoek van het Erasmus MC. Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen hoe het gaat met jongeren en hen een steuntje in de rug te geven.

Zo doe je mee:

1. Aanmelden

Je vult eerst een toestemmingsformulier in. Ben je jonger dan 16 jaar? Doe dit dan samen met je ouders. Je kunt je t/m maandag 31 mei 2021 aanmelden.

2. Online Vragenlijst (Deel 1)

Dan krijg je een link naar een korte vragenlijst (10 minuten). We vragen je bijvoorbeeld hoe je je voelt. Je antwoorden zijn anoniem.

3. App Spelen

Je krijgt van ons een geheime inlogcode per sms. Hiermee kan je de app spelen gedurende 3 weken. De app is gratis, veilig, en je krijgt geen reclame.

4. Online Vragenlijst (deel 2)

Na afloop vragen we je nog een keer een korte vragenlijst (10 minuten) in te vullen. We willen weten hoe het dan met je gaat, en hoe we de app kunnen verbeteren.

5. Prijsuitreiking

We verloten bol.com kadobonnen onder actieve deelnemers en die ook de online vragenlijst (deel 2) hebben ingevuld. Hoe meer je doet, hoe hoger je kans is op een prijs. Lees de voorwaarden voor meer info.

Maak een keuze:

Ik ben

12 t/m 15

(vul dit in met je ouders)
Ik ben

16 t/m 25