Webinar

Hoe gaat het met jongeren?
...en alles wat je moet weten over de Grow It! app

Voor jongeren is opgroeien en volwassen worden niet altijd makkelijk, soms kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom hebben wij met een groep onderzoekers, jongeren en game-designers een app ontwikkeld voor jongeren.

De app is gratis. De data van de jongeren die de app gebruiken, wordt met hun toestemming benut voor wetenschappelijk onderzoek. Jongeren houden gedurende 3 weken in de app bij hoe ze zich voelen, als een soort dagboek. Ook krijgen ze elke dag een leuke challenge die jongeren uitdaagt om bijvoorbeeld emoties te delen of iets te ondernemen. De app helpt jongeren zichzelf beter te leren kennen en en biedt een steuntje in de rug in deze stressvolle tijd. Inmiddels hebben meer dan tweeduizend jongeren in Nederland de app gespeeld.


Ben jij er ook bij?
Maandag 29 maart van 16:30 tot 17:30

Tijdens deze online webinar op maandag 29 maart om 16:30 tot 17:30 vertellen we je waarom we deze app hebben gelanceerd, voor wie de app bedoeld is, hoe de app precies werkt, delen we onze laatste inzichten over hoe het gaat met de jongeren tijdens de corona-crisis en hoe je de app kunt inzetten richting jongeren.

De webinar is speciaal bedoeld voor professionals in het onderwijs, zorg en lokale overheid. Tijdens de webinar zal ook worden ingegaan op vragen.


De webinar wordt gegeven door:

Prof. Dr. Manon Hillegers

Kinder- en jeugdpsychiater en onderzoeker
Erasmus MC - Sophia

Prof. Dr. Loes Keijsers

Ontwikkelingspsycholoog en opvoeddeskundige
Erasmus University Rotterdam

Schrijf je in voor de gratis webinar

Wil je meer weten over de Grow It! app en de webinar bijwonen? Stuur een bericht naar growit@erasmusmc.nl en vermeld je naam, e-mailadres en organisatie.