Info voor ouders

U en uw kind hebben interesse om mee te doen aan het Grow It! Sophia onderzoek. Wat betekent meedoen precies voor u en uw kind?

Wat houdt het onderzoek in?

Als uw kind deelneemt aan het Grow It! Sophia onderzoek dan speelt het vier weken de Grow It! app. Met deze app vult uw kind meerdere keren per dag een korte vragenlijst in en doet uw kind elke dag een leuke challenge. Hiermee krijgen we als onderzoekers inzicht in de dagelijkse emoties van kinderen en jongeren met een chronische aandoening. Door dit onderzoek kunnen we in de toekomst kinderen met emotionele problemen sneller identificeren en hulp bieden. De challenges hebben als doel om jongeren beter in hun vel te laten zitten en actiever te worden.

Welke metingen horen bij het onderzoek?

De Grow It! app is ontwikkeld voor kinderen, maar bij dit onderzoek is ook informatie van u als ouder zeer waardevol. Voordat uw kind de app installeert vragen wij jullie om online een aantal vragenlijsten over emoties en kwaliteit van leven in te vullen. Er zijn een aantal vragenlijsten voor uw kind en een aantal vragenlijsten voor u. Als uw kind 4 weken de app heeft gespeeld vragen we jullie nogmaals de vragenlijsten in te vullen.

Lees hier de uitgebreide informatiebrief voor meer informatie.