Ons team

Deze onderzoekers zijn betrokken bij de Grow It! app:

Prof. Dr. Manon Hillegers

Kinder- en jeugdpsychiater en onderzoeker
Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Manon onderzoekt en behandelt jongeren die erg somber of angstig zijn. Meestal zijn deze problemen al langer aanwezig, maar vinden jongeren het moeilijk daarover te praten. Daarom heeft Manon als doel om jongeren online hulp te bieden met leuke tools zoals apps, zodat zij zich beter gaan voelen.

Dr. Jeroen Legerstee

GZ-psycholoog en onderzoeker
Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Jeroen behandelt kinderen en jongeren op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie van het Erasmus MC - Sophia. Hoe kan je hen het beste helpen? Hij weet het. Daarnaast is hij onderzoeker naar innovatieve behandelmethoden, zoals Virtual Reality, e-Health en smartphone apps.


Prof. Dr. Loes Keijsers

Ontwikkelingspsycholoog en opvoeddeskundige
Erasmus University Rotterdam

Loes is puberexpert en een beetje een nerd. Ze houdt van statistiek. Zij onderzoekt waarom het met sommige jongeren goed gaat, en met anderen niet. Die kennis gebruikt ze om samen met jongeren nieuwe apps te ontwikkelen die hen helpen. Haar motto: ‘Promoting growth is a serious game’.

Marije

Postdoc Onderzoeker
Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Marije is onderzoeker, met een interesse in het mentaal welzijn van jongeren in het ziekenhuis. Wat doet het met jongeren als zij chronisch ziek zijn? En hoe kunnen we ze daarbij het beste ondersteunen, en met welke technologie kan dat het beste? Dat zijn vragen die zij interessant vindt en waar ze zich mee bezig houdt.

Laura

Onderzoeksassistent
Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Laura is onderzoeksassistent bij het Grow It! Sophia onderzoek. Zij houdt zich bezig met de inclusie en de communicatie van deelnemers van het onderzoek. Haar interesse ligt voornamelijk bij het doen van preventief onderzoek. Hoe kunnen wij kinderen helpen om te gaan met hun emoties? Aan de hand van haar werkzaamheden, hoopt ze een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van kinderen met een chronische aandoening.

De volgende teams zijn momenteel
aangesloten bij het Grow It! onderzoek:

Team Kinder-maag-, darm-leverziekten

Team Kinderdermatologie

Team Keel-, Neus- en Oorheelkunde

Team Kinderlongziekten

Team Kinderneurologie

Team Reumatologie

Team Kindernefrologie

Team Kindercardiologie

Team Kinderhematologie

Schisisteam

Team Kinderallergologie

Team Kinderchirurgie

Team Kindergeneeskunde

Onze Partners

We zijn alle partners die hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van de Grow It! app en bijdragen aan het onderzoek heel dankbaar.